• Fri fragt over 500,-
  • Hurtig levering 1-3 hverdage
  • 30 dages fortrydelsesret

Om os

Lene Prehn har altid haft en passion for heste. Bedsteforældre havde et større hestehold og avlede heste – og det var da også dem, der gav Lene sin første hest i konfirmationsgave;
en Haflinger, som hun selv red til.
Siden da har Lene Prehn haft heste, og deltaget i spring og dressur stævner.
Interessen for heste og ridning gjorde valget af fremtid efter gymnasiet nemt.
Hun skulle selvfølgelig leve af sin passion og kom i lære hos Filia Rideudstyr, og siden da har Lene Prehn arbejdet med salg af kvalitets udstyr til både hest og rytter.

 

”Vi forlanger så meget af vores heste, derfor skal udstyret være i orden og af bedste kvalitet”
 

I 2011 overtog Lene Prehn de hyggelige lokaler på Gentoftegade 55 og skabte den fysiske butik Ved Stalden. Her tilbyder Lene Prehn et bredt udvalg af rideudstyr til både hest og rytter fra anerkendte brands samt plejeprodukter til hest og udstyr.
Med i købet får du en professionel og engageret kundevejledning hver gang af Lene Prehn, som også tilbyder undervisning i dressur og spring.

”Det er vigtigt for mig, at når kunden forlader butikken, skal de føle, at de går hjem med det helt rigtige”


Sortimentet af kvalitetsvarer fra både gamle kendte brands samt de helt nye producenter bliver hele tiden optimeret både i den fysiske butik og på webshoppen www.vedstalden.dk

 

 

 

Vi sælger rideudstyr til både nybegynderen og den professionelle rytter. Vores fokus ligger på både kvalitet, funktion og udseende, og vi brænder for at sælge produkter, der imødekommer alle de behov, du som rytter på ethvert niveau vil støde på.

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon eller e-mail, hvis du har spørgsmål eller kommentarer.